söndag 9 oktober 2011

mini-Visfest i Bergslagen 1a Advent

Varför inte inleda 1a Advent-helgen med en härlig mini-Visfest i Bergslagen? Finfin underhållning och servering i mysiga lokaler i centrala Norberg.
Datum: lördagen den 26e november
Tid: 19:00
Plats: Ebba Brahes Festvåning i Norberg
Biljetter: 100 kr förköp, 150 kr i entrén
Köp biljett via Tickster till Minivisfest i Bergslagen vid första advent




Sven Eriksson
Musiker och sångare med ljuvlig stämma, skådespelare av rang och pedagog. Utbildad vissångare på Visskolan i Västervik och lärare på Hällefors Folkhögskola. Har du en gång sett Sven glömmer du honom inte. Även kompetent sångpedagog och ljussättare. En av personerna bakom Kulturkooperativet i Bredsjö.



Narcissus
Narcissus är en sofistikerad visduo som består av Sofia Johnsson och Tina Wilhelmsson. Två vackra kvinnor som har skolats på Visskolan i Västervik och som därefter har sjungit många år tillsammans. De sjunger traditionella och otraditionella visor.




Anders Caringer
Hos Anders samsas eftertanke, humor, bitska beskrivningar och personliga porträtt. Han har nyligen gett ut tre skivor i en CD-box: Eld symboliserar det som kan förtära den intagne på anstalt - men ändå spegla det inspirerande, glödande hoppet. Jord står för eftertankar genom livets skeden. Musiken är genomgående lugn. På Vatten ryms hans mer humoristiska och skojfriska sida med stänk av allvar. När Anders framträder är det avskalat, genuint och nära. Det är mycket att känna igen sig i men det är också mycket att höja på ögonbrynen åt.

Anders Caringer bor i Sala, har en bakgrund som musik- och dramalärare, trubadur, musikalförfattare, fängelsepastor, korsordskonstruktör och pedagog i folkhälsofrågor

2 kommentarer:

Anne-Marie Wikström sa...

Låter fantastiskt lockande ... ska verkligen kolla i min almanacka! Norberg är sååå mysigt och Ebba Brahes festsal är ett väldigt bra val!

Tina Wilhelmsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.